Statuten

De JWF-vereniging is op 12 juli 2011 officieel opgericht bij de notaris. Ook is de vereniging ingeschreven bij de KvK. De statuten (PDF) zijn hier vanwege de grootte van het bestand momenteel nog niet te downloaden. Mocht u ze willen inzien, dan kan het eventueel wel gemaild worden. Stuur hiervoor een verzoek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Op 10 november 2011 is door het AB van het Veteranen Platform (VP) besloten dat de JWF-vereniging is toegelaten als lid. Sindsdien maakt de secretaris deel uit van het Algemeen Bestuur van het Veteranen Platform.  Verder staat de vereniging ingeschreven in het reünie-register van het Veteranen Instituut.

• p.postmus@live.nl
  • Martin