A+ A A-

Doelstelling

De vereniging heeft ten doel:

  • De band in stand te houden en daar waar nodig te verbeteren tussen de postactieve en de nog actiefdienende militair die dient / heeft gediend bij het Regiment Infanterie Johan Willem Friso (RI JWF). Het gaat daarbij om zowel veteranen als niet-veteranen.
  • Het binnen haar mogelijkheden en op haar niveau verzorgen van erkenning, waardering en zorg voor de veteranen van alle rangen en standen, van alle krijgsmachtdelen en van alle wapens en dienstvakken, onder de voorwaarde dat men uitgezonden is geweest onder het banier van het Regiment Infanterie Johan Willem Friso (RI JWF) of behoort of behoorde tot het RI JWF.

Laatst bijgewerkt op vrijdag 08 februari 2013 11:34

Hits: 2530

Bestuur

Het bestuur van de JWF-vereniging bestaat momenteel uit:

Luitenant-kolonel Fred Otsen (voorzitter)

Majoor Roy Crouse (secretaris / penningmeester)

Adjudant Jan Haans (lid)

Luitenant-kolonel Maikel Vrenken heeft als Regimentscommandant q.q. zitting in het bestuur.

 

Laatst bijgewerkt op maandag 12 september 2022 11:00

Hits: 2685

Statuten

De JWF-vereniging is op 12 juli 2011 officieel opgericht bij de notaris. Ook is de vereniging ingeschreven bij de KvK. De statuten (PDF) zijn hier vanwege de grootte van het bestand momenteel nog niet te downloaden. Mocht u ze willen inzien, dan kan het eventueel wel gemaild worden. Stuur hiervoor een verzoek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Op 10 november 2011 is door het AB van het Veteranen Platform (VP) besloten dat de JWF-vereniging is toegelaten als lid. Sindsdien maakt de secretaris deel uit van het Algemeen Bestuur van het Veteranen Platform.  Verder staat de vereniging ingeschreven in het reünie-register van het Nederlandse Veteranen Instituut.

 

 

Laatst bijgewerkt op maandag 12 september 2022 10:55

Hits: 2810

Social Media

   

Zoeken

Gebruikers Online

We hebben 8 gasten en geen leden online

Totaal Bezoekers

Artikelen bekeken hits
356530