A+ A A-
Registratie
Door te registreren voor de site word je automatisch gratis lid van de JWF-vereniging.

Dit lidmaatschap heeft 2 doelen.
Als eerste willen we natuurlijk graag weten welke JWF'ers en oud-JWF'ers betrokken zijn bij de vereniging. Zo kunnen ook jullie zelf zien wie van de maten lid is, en wie nog niet.

Ten tweede is een geregistreerd lidmaatschap erg belangrijk voor het aanspraak maken op vergoedingen. Wij krijgen als vereniging alleen budget voor het houden van een veteranen-reünie wanneer jullie bij ons én bij het Veteraneninstituut staan geregistreerd. We willen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen op een reünie kunnen komen en dat voor jullie de kosten dan zo laag mogelijk zijn.

Dit houdt in dat Veteranen die de actieve dienst hebben verlaten zich óók moeten registreren bij het Veteraneninstituut (het aanvragen van de 'Veteranenpas'.) Dat aanvragen kan hier.

(Oud-)JWF'ers die nog in dienst zitten, hoeven zich alleen hier te registreren.
De ingevulde gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Je naam en uitzending(en) zijn zichtbaar voor andere leden, in het gedeelte van de site dat alleen voor leden toegankelijk is. Adresgegevens zullen nooit zichtbaar zijn op de site, deze dienen alleen voor onze administratie. Lees ook de Statuten en het Huishoudelijk Reglement van de JWF-vereniging.

LIKE ons op Facebook

 

Onze partners:

Social Media

   

Zoeken

Gebruikers Online

We hebben 7 gasten en geen leden online

Totaal Bezoekers

Artikelen bekeken hits
356517